Over Ons

Als jong en dynamisch full-service internetbureau werken wij samen met onze klanten aan het bereiken van hun online doelen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en webshops, bouwen deze met de nieuwste technologieën en zorgen dat ze zelf te onderhouden zijn met ons op maat gemaakte content management systeem.

Waar wij voor staan

Phoenix Designs streeft ernaar om haar klanten het meeste uit hun website te laten halen. Dit doen we door strategie, design en technologie perfect op elkaar af te stemmen.

We zijn een klein, creatief en ervaren team dat met veel passie en gedrevenheid werkt aan oplossingen op maat. Uiteraard gaat het om het eindresultaat, maar de weg ernaartoe moet vooral ook leuk zijn, en dit zorgt ervoor dat we met veel enthousiasme aan projecten werken. We willen tenslotte altijd trots zijn op het werk dat we leveren!

Onze expertise

Websites

Door middel van strategie, innovatief design en het gebruik van de nieuwste technieken creëren we unieke, eigentijdse websites. De gebruiker staat centraal, waardoor we zorgen dat de juiste boodschap en ervaring op alle apparaten wordt overgebracht.

Mobiel

Kleine schermen, enorme potentie. Dankzij mobiele apparaten is het bereik van digitale platformen enorm en blijven de kansen om te communiceren groeien. Wij creëren ervaringen voor alle apparaten met onze expertise op het gebied van UI design, responsive en mobiele websites.

Content management

Actuele content is belangrijk om bezoekers te blijven trekken. Ons unieke, gebruikersgerichte CMS bestaat uit verschillende modules die het mogelijk maken om gemakkelijk alle onderdelen van je site up-to-date te houden. En als je iets wilt waar nog geen module voor is, dan maken we die op maat.

Het team van Phoenix Designs

Het team van Phoenix Designs bestaat uit broer en zus. Onze gedeelde interesses zorgen voor een naadloze samenwerking. Lisanne houdt zich vooral bezig met de gebruikerservaring, het ontwerp en het ontwikkelen van de websites terwijl Mark ervoor zorgt dat de techniek aan de achterkant overal perfect op aansluit.

Waarom de naam Phoenix Designs? Aan het begin van onze middelbare schooltijd woonden we in Phoenix, Arizona. Naast het feit dat we hier ontzettend veel leuke herinneringen aan hebben is dit ook de plek waar we voor het eerst iets met webdesign gedaan hebben. Internet en webdesign stond toen nog redelijk in zijn kinderschoenen, maar het was bij ons al snel duidelijk dat we hier graag iets mee zouden doen.

Lisanne van der Linden
Chief Design Officer

Lisanne is naast Phoenix Designs ook actief als webdesigner bij een internetbureau. Met haar Bachelor of ICT, afstudeerrichting ICT Media Design, is ze het creatieve brein achter Phoenix Designs. Ze heeft een passie voor design, technologie en creatief denken en is binnen haar vakgebied gespecialiseerd in user-centered en responsive design.

Ze is goed op de hoogte van alle nieuwste technieken en ontwikkelingen en is hier ook buiten werktijden graag mee bezig. Als ze niet bezig is met een van haar vele gadgets kijkt ze graag een filmpje, luistert naar muziek of speelt games.

Mark van der Linden
Chief Technical Officer

Mark is een afgestudeerde MBO applicatie ontwikkelaar en hij is zijn kennis aan het uitbreiden met een bachelor Informatica. Mark is een echte techneut en er zijn dan ook weinig programmeertalen waar hij niets vanaf weet. Dit alles wordt bevestigd door de talloze systemen en applicaties die Mark de afgelopen jaren ontwikkeld heeft.

In zijn vrije tijd zit Mark het liefst voor de TV een serie te kijken of met een Playstation-controller in zijn hand. Ook gaat hij graag naar festivals en concerten om daar van de muziek te genieten.