Best Zoo

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid Amerika, Panters uit Azië, Buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In Best Zoo zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals puma's, tamandua's en wallaroes.
Bezoek de website

Over dit project

Best Zoo, het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! Best Zoo is een knus dierenpark, waar je als bezoeker nog echt dicht bij de dieren kan komen. Phoenix Designs kreeg de opdracht om de beleving die men ervaart in het park te vertalen naar online.

Best Zoo is uitermate geschikt voor de kleineren onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten. De belangrijkste doelgroep van deze website zijn dus de gezinnen met jonge kinderen.

Resultaat

Om de gezellige sfeer van het park terug te laten komen op de site is er veel gebruik gemaakt van mooie, grote foto's die de site echt laten spreken. Kinderfeestjes en schoolreisjes worden extra onder de aandacht gebracht en de koppeling met Twitter zorgt ervoor dat de dat bezoekers altijd de meest actuele informatie krijgen.

Op de verschillende dierenpagina's is uitgebreide informatie te vinden over alle diersoorten die aanwezig zijn in het park. Zo kunnen nieuwe bezoekers zien dat er veel moois te vinden is in het park en kunnen kinderen deze informatie gebruiken voor bijvoorbeeld een spreekbeurt.

Door inzet van responsive design kunnen parkbezoekers de site ook mobiel gebruiken om snel te kijken tot hoelaat de dierentuin open is of onderweg het adres nog even op te zoeken.