Chematronics

Chematronics zorgt ervoor dat ondernemingen nieuwe (internationale) kansen creëren, op de juiste wijze evalueren en deze kansen ook daadwerkelijk realiseren. Daarmee dragen hun adviseurs bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van ondernemingen. Dit doen ze met focus op het korte termijn resultaat en de lange termijn structuur in een onderneming.
Bezoek de website

Over dit project

Chematronics neemt het initiatief. Ze doen wat nodig is. Ze gaan voor het resultaat. De website van Chematronics was verouderd en sloot niet aan op de professionaliteit die ze als bedrijf uitstralen. Samen zijn we gaan kijken hoe de offline strategie van Chematronics aan kon sluiten op de nieuwe website.

Resultaat

De website straalt professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid uit. De inrichting van de site zorgt ervoor dat bezoekers meteen kunnen zien waar Chematronics voor staat en waar ze naartoe moeten voor de gewenste informatie.

Op de projecten pagina zijn verschillende lopende en reeds voltooide projecten zien die de bezoeker inzicht geven in de kennis, kunde en ervaring van Chematronics.

De koppeling met het bestaande blog van Chematronics met interessante stukken over hun visie op de uitdagingen van het MKB laat hun expertise zien en geeft bezoekers vertrouwen in de aanpak van Chematronics.