Sunshine Villa Florida

Sunshine villa Florida is een prachtig huis in een mooie omgeving in het zonnige Florida, dat door particulieren gehuurd kan worden voor vakantie- of andere korte verblijven. De villa heeft 3 slaapkamers, 2,5 badkamer en is volledig uitgerust met alles wat je voor een prachtige vakantie wenst.
Bezoek de website

Over dit project

De villa ligt in Rotonda, aan de westkust van Florida, in een gebied met alleen maar luxe villa’s. Het is de perfecte plek voor een geweldige vakantie. De look-en-feel van de site zou de bezoeker meteen een vakantiegevoel moeten geven en er voor moeten zorgen dat de bezoeker het liefst meteen een vakantie in de villa zou boeken.

Resultaat

Het zonnige klimaat van Florida straalt van het ontwerp af, en de vele foto's van villa en omgeving komen goed tot hun recht. Er is veel informatie te vinden over activiteiten in de omgeving zodat potentiele vakantiegangers kunnen zien wat dit deel van Florida allemaal te bieden heeft.

De site bevat uitgebreide informatie over de villa, van een plattegrond met prachtige foto’s tot de complete uitrusting van de villa. Geïnteresseerden kunnen het gastenboek bekijken om de vele positieve ervaringen van eerdere bezoekers te lezen en eventueel meteen meer informatie aanvragen.

Wanneer de villa niet beschikbaar is in de gewenste periode biedt Sunshine Villa Florida de mogelijkheid om een van de andere villa’s in de wijk te huren, via Rental Villa Florida.